Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » Ukliďme Česko a náš dům

Ukliďme Česko a náš dům

Vážení sousedé,

o akci Ukliďme Česko jste pravděpodobně slyšeli v televizi. Ujal jsem se organizace úklidu na Stavařově a budu rád, když se ke mě připojíte – akce úklidu je zveřejněna na oficiálních stránkách projektu.

Pokud byste nechtěli uklízet „cizí nepořádek“, nabízíme ještě alternativní možnost s úklidem společných prostor, které nejsou zahrnuty do standardních placených úklidů – tj. uklizení sušáren a koláren. V některých vchodech se v minulosti uklízely výtahové šachty, na jiné už nezbyl čas. Za domem se určitě najde nějaká práce na záhoncích nebo zastřihování keřů.

Zkrátka a jednoduše, pokud chcete přiložit ruku k dílu, přidejte se k nám 1. dubna v 9:00. Sejdeme se před vchodem 89 a rozdělíme si úkoly. Pokud nebudete mít vlastní, připravíme za organizátory základní uklízecí potřeby (pytle, rukavice, saponáty, kbelíky atp.).

Pokud už víte, že se přidáte, uvítáme, když napíšete do komentářů k článku, nebo pošlete SMS na číslo 608 216 913, abychom měli nějaký přehled o počtu lidí, kteří se zúčastní.

Honza Novotný,
člen výboru SVJ

Autor

Vloženo k: Dění v domě

2 odpovědí k "Ukliďme Česko a náš dům"

  1. Jan Novotný napsal:

    Všem zúčastněným děkuji za jejich práci. Report z ukliďme Česko je k dispozici zde: https://www.uklidmecesko.cz/user/report/

    Úklid domu nakonec proběhnul pouze ve vchodech 89 a 87 – víc lidí se na úklid společných prostor nesešlo.

  2. Dagmar Píšová napsal:

    Dobrý den, rádi se přidáme. Pravděpodobně 1 dospělý a jedno dítě.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..