Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Faktury, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » VYÚČTOVÁNÍ ENERGIÍ ZA 2023.

VYÚČTOVÁNÍ ENERGIÍ ZA 2023.

Vážení vlastníci,

dovoluji si Vám sdělit, že pro rok 2023 nedošlo z důvodu poklesu zůstatku na účtu způsobeného vyššími cenami energií i vody k vratce částky, která několik let pozitivně ovlivňovala, ale i zkreslovala Vaše nedostatečné zálohy. Z tohoto důvodu u mnoha bytových jednotek jsou za rok 2023 zaznamenány nemalé nedoplatky za spotřebu.

U bytových jednotek, které mají nedoplatek nad 5.000,- Kč bude automaticky nastaven nový předpis nájmu s navýšenými zálohami a platností od 05/2024. Nové předpisy nájmu Vám budou vhozeny do konce dubna 2024 do schránky a odeslány duplicitně na kontaktní email.

Pokud obdržíte požadavek na navýšení předpisu nájmu, nastavte si prosím novou částku trvalé měsíční platby dle zaslaného předpisu nájmu s termínem první úhrady do 25.5. 2024. Dále tuto změnu nahlaste na info@stavarov.cz pro uložení aktualního předpisu nájmu v profilu obyvatele. (Nastavení předpisu nájmu v profilu obyvatele je pouze pro informativní účely)

MAJITELÉ GARÁŽE: Pokud vlastníte garáž, nutné připočíst k výši předpisu nájmu bytu + předpis garáže, který zůstává bez změny. Pokud předpisy nájmu bytu nebo garáže nemáte k dispozici, informujte
se na výši nájmu garáže u referenta SBD Družba Pce.

Naděžda Kafková, účetní
+420 777 761 086
nadezda.kafkova@sbdpce.cz

Děkujeme za pochopení.

Jaromír Topolský, předseda SVJ Stavařov 85-91 Pardubice, info@stavarov.cz, +420 777 600 303

Vloženo k: Dění v domě, Faktury, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..