Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » Odvoz vraků a odpadu ze společných prostor

Odvoz vraků a odpadu ze společných prostor

Na začátku listopadu byla na dveře společných prostor vyvěšena upozornění, že dojde k odvozu starých vraků kol a předmětů, které tam nepatří a byli jste vyzváni k jejich odstranění nebo likvidaci na své náklady.

Věci, ke kterým se nikdo nehlásí, budou odvezeny v pondělí 30. ledna 2019 po poledni a jsou vyfotografovány v níže uvedené galerii. Fotografie byly pořízeny postupně od vchodu 91 až ke vchodu 85. K identifikaci vraků kol jsme přistupovali způsobem, že se jedná o zjevně stará nepoužívaná kola, ke kterým není známý vlastník, leží ve společných prostorách dlouhou dobu a chybí jim buď důležitá součástka nebo mají obě dvě pneumatiky prázdné.

Pokud jste vlastníky těchto věcí máte poslední možnost si je přemístit do vlastních sklepů nebo se přihlásit SVJ.

Autor

Vloženo k: Dění v domě

2 odpovědí k "Odvoz vraků a odpadu ze společných prostor"

  1. Štěpán Pospíšil napsal:

    A myslíte tím i dětská zelená tatra (vojenská) na písek. Jdu ji odklidit a zjistím že je pryč!!!! Tak ať zloději slouží 😠😡 hlavně že je tady více kol, než lidí!!!

    1. Jan Novotný napsal:

      Prozatím k žádnému odvozu věcí ze strany SVJ nedošlo. Zelená Tatra nikde na fotkách není, takže jsme neměli ani v úmyslu ji odvážet. Počet zjevně nepoužívaných kol se snažíme touto akcí snížit.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..