Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » *** Jarní úklid 2018 ***

*** Jarní úklid 2018 ***

Vážení sousedé,

dovolume si Vás informovat, že 28. dubna 2018 od 8.30 hod. se uskuteční – JARNÍ ÚKLID.

ÚKLID:

nepořádek okolo domu, plasty 10m v lese za domem, kolárny a společné prostory, schodiště a podesty.

Vyzýváme všechny obyvatele domu k ostranění nepojízných kol z koláren, nábytku a dalších věcí ze společných prostor. Budou se řešit i podesty v patrech, které musí být volné z důvodu požární ochrany.  Pokud nebude vše nepatřičné ze společných prostor ostraněno jejich majitelem do konce týdne, budeme nuceni na náklady SVJ Stavařov ostranit tyto věci při společném úklidu.

Pokud nám chcete pomoci s úklidem domu a jeho nejbližšího okolí, zarezervujte si termín 28. dubna 2018 od 8:30 do oběda. Více informací dále v článku.

Přidat událost do kalendáře
04/28/2018 08:30
04/28/2018 12:00
CET
Jarní úklid SVJ Stavařov
Jarní úklid SVJ Stavařov
50.0461922N, 15.7679647E
Jan Novotný
info@stavarov.cz
1440

Do standardního úklidu, který si platíme v nájmu spadá úklid přízemí, schodišť a vstupních dveří, vytření podlahy výtahu a vyleštění zrcadel v něm, dále 2x ročně mytí oken včetně koláren a sušáren. Do úklidu naopak nespadá:

  • mytí podlahy společných koláren a sušáren
  • umytí kachliček u paty domu
  • úklid odpadků okolo domu
  • umytí výtahových dveří a šachty (při pohledu z výtahu ven)
  • vypletí záhonků za domem

Pokud budete mít chuť s tímto něco udělat, pojďte se připojit a uklidit si svůj vchod v rámci jarního úklidu. Nikoho do této akce samozřejmě nenutíme, ani nutit nemůžeme – beru to tak, že kdo chce mít svůj vchod čistý, rád pro to něco ve svém volném čase udělá. Sraz bude v 8:30 před jednotlivými vchody do domu a práci si rozdělíme podle počtu příchozích. Ze skladu SVJ je možné využít:

  • smetáčky, lopatky
  • košťata na zametání podlahy
  • mycí prostředky na podlahu
  • mycí prostředky na okna
  • silikonové rukavice
  • pytle na odpadky

Nevíme ale, jestli bude nářadí stačit pro všechny, takže uvítáme, pokud si vezmete vybavení vlastní. Se sběrem odpadků a úklidem mohou pomoci i děti.

Autor

Vloženo k: Dění v domě

2 odpovědí k "*** Jarní úklid 2018 ***"

  1. jismisek napsal:

    Dobrý večer.
    V tomto termínu nejsem v Pardubicích. Dovoluji si avizovat, že mám v úmyslu komplexně provést úklid ve vchodu č.87 v kolárně vč. umytí oken a podlahy, tak, jako v loňském roce, ale v jiném termínu. Vzhledem k tomu, že vloni si moji poznámku zřejmě nikdo nepřečetl, a nebýt toho, že jsem se potkal před oficiálním termínem hromadného úklidu s jedním z organizátorů,málem došlo ke zbytečnému nasměrování zájemců o úklid do tohoto již uklizeného prostoru oznamuji, že mnou zamýšlený termín je nejpozději další následující sobota. Pokud bude v náhradním termínu třeba „douklidit“ některý z jiných prostorů, prosím o informaci. Děkuji.
    Jiří Smíšek.

    1. Jan Novotný napsal:

      Dobrý večer, díky za zprávu. Vchod 87 necháme tedy na Vás. Děkujeme. Poznámku jsme si možná přečetli, ale je možné, že jsme to v tom kalupu vypustili s hlavy. Pokusíme se to letos napravit.

      Honza Novotný

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..