Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » Rekonstrukce výtahů dokončena

Rekonstrukce výtahů dokončena

V minulých týdnech proběhla rekonstrukce elektroinstalace ve všech výtazích našeho domu. Kromě toho došlo i k doplnění závaží, aby odpovídalo váze kabiny a tím méně zatěžovalo motor výtahu. V souvislosti s tímto prosí výbor SVJ o vaše vyjádření ohledně spokojenosti s výsledkem rekonstrukce v následující anketě:

Jste spokojen/a s funkčností výtahů po rekonstrukci?

  • Je mi to jedno (0%, 0 Hlasů)
  • Ne (14%, 2 Hlasů)
  • Ano (86%, 12 Hlasů)

Celkem hlasovalo 14 uživatelů

Nahrávání ... Nahrávání ...

Pokud si přejete, kromě hlasování v anketě, dodat cokoliv dalšího – zanechte, prosím, komentář pod článkem.

Nepřehlédněte:

NOVÝ ELEKTROMAGNET
na základě stížností na hlučný elektomagnet výtahů po rekonstrukci, bude toto původní zařízení zaměněno za modernější prvek bez hlučného dobouchnutí. S kalkulací budete seznámeni po nacenění.

PŘETĚŽOVÁNÍ KABINY
dovoluji si Vám sdělit, že výtahy jsou pravidelně přetěžovány, proto bude doinstalováno čidlo zatížení kabiny, které po nadměrném zatížení zablokuje rozjezd výtahu. Tato drobná investice nám zajistí dlouhodobý provoz bez závad z nadměrného opotřebení mechanických součástek výtahu, které nejvíce při přetížených jízdách trpí.

PŘI REKONSTRUKCÍCH BYTŮ DODRŽUJTE NOSNOST VÝTAHU A VNITŘEK KABINY VÝTAHU NA KONCI DNE VŽDY CELÝ UMYJTE OD PRACHU A USAZENIN Z TRANSPORTOVANÉHO VYBOURANÉHO ZDIVA!!!

V PŘÍPADĚ NEUMYTÍ KABINY BUDE VYSTAVENA FAKTURA 500,- KČ MAJITELI BYTU ZA NEDODRŽENÍ TOHOTO NAŘÍZENÍ.

Autor

Vloženo k: Dění v domě · Štítky:

5 odpovědí k "Rekonstrukce výtahů dokončena"

  1. Jaromír Topolský napsal:

    Dobrý den,
    Vážení obyvatelé,
    dovoluji si Vám sdělit, že pískání závor u výtahových dveří, které rušilo v nočních hodinách, bylo zablokováno při neporušení korektní funkci zábrany.

    Upozorňuji, že pokud se při jízdě zastaví výtah, již nebudete upozorněni pískáním, že byl porušen prostor dveří, tak si tuto skutečnost uvědomte.
    Dále při jizdě v kabině výtahu držte děti a své 4-nohé miláčky dále od dveří a hlavně dejte pozor na batohy, tašky a vodítka.

    Děkuji za pochopení. Jaromír Topolský, SVJ Stavařov Pce

  2. Jaromír Topolský napsal:

    Dovoluji si Vám sdělit, že hlučné odblokování výtahových dveří, doslova ránou jak kladivem, bude vyměněno za tichý systém. Ve vchodu 86 je to doslova šokující, jakou ránou elektomagnet odskočí. Těšte se na klidný spánek. Dále bude zablokováno pískání závory trvale nebo pouze v nočních hodinách 20.00 – 8.00 hod. J.T.

  3. Tomáš Hofman napsal:

    Ve vchodě 87 patro 2 hůř dovírají dveře – při zavření se odrazí od futer a zámek zapadne ale dveře nejsou zavřené a takto se situace několikrát za sebou. Dalo by se nějak upravit dovírání dveří, aby se neodrážely?

    Zároveň v -1 je bezpečnostní samolepka nalepena „přes roh“ a tak se odlepuje. Dala by se podlepit třeba vteřinovým lepidlem?

    Děkuji.

    1. Jaromír Topolský napsal:

      Ahoj Tomáši,
      co se týká dveří 87/2 patro bude opraveno.
      Dále samolepky nalepené přes staré samolepky OTIS již byly reklamovány. Dojde o očištění podkladu a nalepení samolepky standardním způsobem na čistý podklad.

  4. Jaromír Topolský napsal:

    Pouze upozorňuji, že výtah ve vchodu 86 bude rekonstruován ihned po dovolené techniků firmy VÝTAHY PARDUBICE.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..