Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » BEZKLÍČOVÉ OTEVÍRÁNÍ HLAVNÍCH DVEŘÍ + NYNÍ I BOČNÍCH (si zamilujete) :)

BEZKLÍČOVÉ OTEVÍRÁNÍ HLAVNÍCH DVEŘÍ + NYNÍ I BOČNÍCH (si zamilujete) :)

IMG_4293Dobrý den.

Vážení obyvatelé BD Stavařov,

dovoluji si Vám sdělit, že byly nainstalovány čtečky čipových karet, které zajistí  po přiložení RFID čipu otevření hlavních vchodových dveří.  Čtečka je uložena u vchodů 85, 86, 87, 88, 91 skrytě do míst velkého čísla. viz. obrázek U vchodů 89 a 90  je čtečka viditelně umístěna vedle tabla.

PRO OTEVŘENÍ DVEŘÍ  STAČÍ PŘILOŽIT ČIP DO BLÍZKOSTI ČTEČKY, NÁSLEDNĚ PO DOBU 5 VTEŘIN JE AKTIVOVÁN ELEKTRONICKÝ ZÁMEK.

Každému bytu bude přidělen 1ks RFID čip ZDARMA, který naleznete ve schránkách. Pro majitele více bytů v různých  vchodech lze naprogramovat vstup na 1 čip do více vchodů. (kontaktujte mne)

V případě požadavku většího počtu RDIF čipů je nutné mne kontaktovat.  Cena dalšího 1ks  RDIF čipu  … 80 KCZ včetně servisu naprogramování.

S pozdravem Jaromír Topolský, předseda SVJ Stavařov

Vloženo k: Dění v domě

8 odpovědí k "BEZKLÍČOVÉ OTEVÍRÁNÍ HLAVNÍCH DVEŘÍ + NYNÍ I BOČNÍCH (si zamilujete) :)"

  1. Jan Novotný napsal:

    Tak jsem vyzkoušel zámek na zadních dveřích a odmítá mi čip, který mi na předních dveřích k parkovišti funguje. Není ještě něco nedonastaveného?

  2. Jan Novotný napsal:

    Jardo musím říct, že po pár měsících používání je to prostě super 🙂

  3. Helena Puhlovská napsal:

    Dobrý den,měla bych zájem ještě o jeden čip na otvírání vchodových dveří č 89. Zároveň žádám jeden i pro p. Munzara.Děkuji Puhlovská.

  4. Ladislava Novotná napsal:

    Mně to přijde k zadnímu vchodu jako zbytečné plýtvání penězi. Zvlášť pokud jdu s kolem, protože hned po tom, co bych si odemkla čipem, můžu hledat ještě klíč od kolárny. To si ho upřímně řečeno najdu radši zrovna hned a když už ho mám, tak si s ním odemknu i vchod.:-)

    1. Jan Novotný napsal:

      Tenhle argument jsme doma diskutovali taky, ale pak jsme se s manželkou shodli, že pokud to nebude velká investice (350,- na byt mi nepřijde zase tolik), že se to přeci jen hodí. Jednak před dveřmi není kde opřít kolo (takže já vždycky v jedné ruce balancuji kolo a druhou se snažím trefit do zámku) a druhak je plno dalších příležitostí, kdy jde člověk zadními dveřmi bez kola (venčení psa, odnesení koše atp.).

      Druhá věc je ten automatický zámek – podle mě proti krádežím nepomůže. Lidi stejně furt nechávají otevřené dveře, a v tom by ničemu nepomohlo. Pokud by ten automatický zámek nebyl, mohlo by to být ještě levnější.

      Proti krádežím a vandalismu jsou podle mě daleko účinnější kamerové systémy, které v dnešní době nevyjdou už tak draho a na domech se začínají běžně objevovat (viděl jsem je na několika v HK a podobné se teď budou dělat na jednom domě v Polabinách 3).

  5. Jaromír Topolský napsal:

    Máte zájem o bezklíčové otevírání i bočních vchodů? S elektromagnetickým zámkem by to vyřešilo i krádeže. Dveře by byly zamčeny elektromagnetickou závorou a otvíraly by se buď zevnitř odchodovým tlačítkem nebo zvenku klíčem nebo právě přiděleným čipem.

    Děkuji za Vaše názory. Rozpočet 35.000 KCZ na všech 7 bočních vchodů.
    p.s. čip by otvíral hlavní i boční dveře, elektromagnet by zamykal automaticky dveře proti krádeži.

    Jaromír Topolský, předsena SVJ Stavařov Pce.

    1. Jan Novotný napsal:

      Já bych byl určitě pro. Při vycházení s kolem ven by to bylo dost praktické.

  6. Jaromír Topolský napsal:

    Prosím o info, pokud máte výhrady k funkci eletronického zámku s ovládáním na RDIF klíčenku. Kromě vchodu 88, kde se bude zámek ještě instalovat. Dnes 26.8. čtečka doinstalována i do vchodu 88. Obyvatelé vchodu 88 naleznou čipy ve schránce.

    Děkuji Jaromír Topolský, předseda SVJ Stavařov

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..