Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Revize » Revize požární ochrany 11/2013

Revize požární ochrany 11/2013

Záznam kontroly požární ochrany

Dne 27.11.2013 provedl Ing. Miroslav Váša – osoba odborně způsobilá v oboru PO – ve Vašem bytovém domě kontrolu zaměřenou na dodržování předpisů o požární ochraně.

Kontrolou byly zjištěny následující závady:

Pro č.p. 85:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy botníky, atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Pro č.p. 86:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy botníky, stoličky atd. pod (nebo nad) schodišťovými stupni atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Pro č.p. 87:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy skříňky, stolky atd. pod (nebo nad) schodišťovými stupni atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Pro č.p. 88:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy květiny, botníky, květinové stolky atd. pod (nebo nad) schodišťovými stupni, botníky a stoličky před rozvodnými skříněmi lektro atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Pro č.p. 89:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy květiny na schodišťových stupních, botníky a stoličky před rozvodnými skříněmi lektro atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek PO).

Pro č.p. 90:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy botníky pod (nebo nad) schodišťovými stupni, atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Pro č.p. 91:

Schodišťový prostor – na schodišti v prostoru únikové cesty jsou odloženy botníky pod (nebo nad) schodišťovými stupni, atd. (není umožněn volný průchod únikovou cestou, zvyšuje se požární zatížení únikové cesty, nebezpečí úrazu při zásahu jednotek hasičů a evakuaci obyvatel).

Uvedené závady odstraňte v termínu do 15.1.2014.

Revize požární ochrany – originální dokument ke stažení

Autor

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Revize

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..