Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » DEKODER PRO TV bez modulu DVB-C

DEKODER PRO TV bez modulu DVB-C

Dobrý den.

Vážení obyvatelé BD Stavařov,

dovoluji si po mnoha vášnivých diskusích na téma  STA rozvodu  v  HD kvalitě  (viz. předchozí článek)  Vám sdělit, že pro majitele kvalitních FULL HD TV (rozlišení 1080i), které nemají  modul  DVB-C jsem našel elegantní řešení, které  bude zájemce o  předmětné  programy  stát pouze 1990,- KCZ.

***    UPOZORŇUJI,  ŽE PRO MAJITELE  STARÝCH  TELEVIZORŮ  BEZ  HD ROZLIŠENÍ  NEMÁ  TOTO ŘEŠENÍ  VÝZNAM   ***

Pro současný  příjem 5 HD programů  a  dalších  programů  po rozšíření  za rok  Vám bude stačit externí digitální kabelový HDTV přijímač dokonce s českým menu, který zakoupíte v případě Vašeho zájmu na těchto webových stránkách:

http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/amiko-hd-8220-cable

Dovoluji si požádat pana Málka vchod_85 nebo pana Smíška vchod_87 o zakoupení a recenzi  přístroje na našich stránkách pro všechny  další  zájemce, kteří  mají  kvalitní  FULL HD (rozlišení 1080i) , která neobsahuje DVB-C modul/dekodér a mají zájem o programy  viz. předchozí článek. Na stránkách je možno se poradit s Martinem Knejflem 604 237 311, který  Vám odpoví na otázky např: „bude dekodér fungovat s TV HD, které nemá rozlišení full HD 1080i?“, atd.


Jaromír Topolský
předseda SVJ Stavařov, Pardubice

+420 777 600303
info@stavarov.cz

www.stavarov.cz

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy

Jedna odpověď na "DEKODER PRO TV bez modulu DVB-C"

  1. olda.malek napsal:

    Dobrý den.
    Zakoupil jsem si na dopopručení pana Topolského viz. článek dekodér na HD programy, protože již 5 let mám toho času velmi kvalitní a drahou plazmovou TV 135 cm bez DVB-C tuneru v rozlišení pouze HD a nechtěl jsem problematiku řešit nákupem nové, tak jsem toto řešení uvítal. Funguje to skvěle, obraz je jako fotka. Po objednání do dvou dnů jsem měl dekodér doma. Jediná drobnost, dekodér nemá klasický vstup pro koaxiální kabel jako talevize, ale pouze satelitní vstup se závitem. Takže stačí zakoupit satelitní koncovku za 50,- Kč, předělat a můžete koukat.
    Přeji pěkný obraz.
    S pozravem Málek_85.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..