Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » REGISTRACE OBYVATEL DOMU

REGISTRACE OBYVATEL DOMU

         Dovoluji si poděkovat všem obyvatelům našeho domu za 100% registraci na našich  webových stránkách, kde se dozvíte mnoho užitečných informací o správě a chodu našeho bytového domu. Novinkou je aplikace pro kontrolu spotřeby vody, která Vám umožňuje  pravidelně zapisovat stavy vodoměrů (při odečtu v prosinci povinně) a kontrolovat  tak své výdaje. Velmi vhodné pro byty, které se pronajímají.

           Nové vlastníky po převodu bytu do osobního vlastnictví žádám o aktualizaci profilu a vyplnění  způsobu  úhrady nájmu, který budou platit již na nový účet SVJ Stavařov. Doporučuji  si v bance jednou pro vždy nastavit  povolení inkasa ve prospěch účtu SVJ / 6731238001/5500 se zabezpečením účtu inkasním limitem, který nastavte nájem + 500KCZ. TENTO INKASNÍ LIMIT VÁM BEZPEČNĚ CHRÁNÍ ÚČET PROTI  INKASOVÁNÍ VYŠŠÍ ČÁSTKY.   Na  první tři měsíce dostanou všichni noví vlastníci složenky, na základě kterých si buď okamžitě nastaví trvalý příkaz (doporučuji) nebo samosprávě SVJ Stavařov sdělí požadavek na inkaso a pošlou podklady pro jeho zadání.  Platba pak již bude probíhat automaticky a  každý měsíc se odepíše přesná částka nájmu bez Vašich starostí s úhradou. Doufám, že složenkářů bude co nejméně, ale také je tento způsob úhrady možný. Vše viz. aktualizace profilu   VARIABILNÍ SYMBOL  PRO NASTAVENÍ PLATBY POUŽIJTE ZE SLOŽENKY, KTERÁ VÁM BUDE ZASLÁNA.

UPOZORŇUJI,  že změna úhrady nájmu na nový účet SVJ Stavařov (673 123 80 01/5500) se týká POUZE VLASTNÍKŮ bytů a garáží.

Někteří vlastníci nerozumí pojmu inkasnímu limit.  Inkasní limit si nastavíte pouze z bezpečnostních důvodů. Za rok při zvýšení nájmu např. o 150 KCZ se nemusíte o nic starat. Dokud výše nájmu nepřesáhne Váš inkasní limit platba se strhává měsíčně zcela automaticky v částce platebního výměru, který obdržíte vždy na konci prosince a odpovídá Vaší spotřebě.

Uživatelé bytů a garáží v družstevním vlastnictví platí nadále standardně  na účet SBD Družba.  Při změně Vašich  vlastnických práv z družstevníka na vlastníka si vždy  aktualizujte profil  a  vložte zvolený způsob  úhrady  nájmu.

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..