Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » Webové stránky našeho domu

Webové stránky našeho domu

Po dohodě s p. Topolským jsem pro náš dům zpracoval informační stránky, na kterých bude správa SVJ publikovat všechny zásadní informace spojené s údržbou domu a děním okolo něj.  Dále již nebudou vylepovány zprávy informativního charakteru na dveře nebo nástěnky, ale budeme používat tento způsob komunikace.  K tomu je ale třeba, aby se většina z Vás (ideálně všichni) zaregistrovala na těchto stránkách a samospráva měla přehled, ke komu se informace z tohoto webu dostanou. Informace, které při registraci vložíte budou k dispozici pouze samosprávě domu a jejim obyvatelům, proto vložte prosím  bez obavy mailovový i telefonní  kontakt,  který v mnoha případech zachránil  nemalé hodnoty při vyplavení bytů a dalších pohromách.

Co registrací získáte?

  • info o nových článcích až do vašeho e-mailu
  • přístup k zápisům ze schůzí
  • přístup k fakturám a dalším dokumentům spojeným se správou domu
  • možnost nahlásit závady na osvětlení, výtazích, topení, vodě
  • možnost diskutovat s ostatními obyvateli domu
  • možnost účastnit se anket, které poskytují zpětnou vazbu SVJ
  • možnost elektronicky nahlásit aktuální stavy vodoměrů
  • možnost nahlížet do výpisu pohybů na účtu SVJ

 

O správu webu se stará Jan Novotný ze vchodu 89. Pokud máte nějaké náměty na rozšíření  webu, problémy se zobrazením nebo další připomínky, napište mi je do komentářů k tomuto článku a já slibuji, že se jimi budu zabývat.

Pokud chcete správce webu kontaktovat přímo, pište na mailovou adresu:    stavarov@gmail.com

 

Obrázek

Většina informací na těchto stránkách je dostupná až po registraci a následném přihlášení (koneckonců nemusí celý svět vědět o tom, kolik platíme na fakturách za teplo), proto je potřeba po prvotním přístupu na naše stránky provést registraci a vyplnit údaje do Vašeho profilu obyvatele domu včetně telefonního kontaktu a mailu. Následně Vám bude  odesláno heslo na Váš mail k aktivaci profilu a uložení hesla.  Pak již je možno se přihlásit. Pokud se nechcete pokaždé přihlašovat a přistupujete z nějakého důvěryhodného místa (tj. z domova), zaškrtněte políčko „Zapamatuj si mě, jak je znázorněno na obrázku napravo. Tak budete okamžitě po přístupu na web přihlášeni pod svým účtem.

Autor

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..