Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » Výměna vložek zámků společných prostor

Výměna vložek zámků společných prostor

V nedávné době došlo k výměně zámkových vložek u všech společných prostor v suteréních prostorách – konkrétně tedy kolárna, sušárna, prádelna. Prádelny již delší dobu nebyly využívány, proto budou k dispozici jako druhá šušárna nebo kolárna dle rozhodnutí a potřeby obyvatel v jednotlivých vchodech. Ke všem místnostem je společný  klíč,  který odpovídá klíči od vchodu.  Nyní je tedy umožněn přístup všem bez rozdílu.  Pravidla pro užívání  sušárny si již musí vytvořit  samy obyvatelé jednotlivých vchodů dohodou.

V některých vchodech jsou upravena pravidla užívaní původních prostor ve prospěch společného zájmu  –  výměníková stanice 88, sklad a servis  elektro zařízení 86. Bohužel v mnoha společných prostorách je  nepořádek a  chybí  funkční  zařízení (věšáky na prádlo, stojany na kola, apod.), proto si Vám dovoluji sdělit, že v nejbližších dnech budou ve vchodech 85, 86, 88, 89, 90, 91 instalovány  držáky pro šňůry, které zajistí dostatečnou kapacitu pro sušení prádla v zimních měsících. 

Dovoluji  si  upozornit všechny uživatele BD,  že bude proveden generální úklid společných prostor, proto  vše co do těchto prostor nepatří,  vykliďte. Pokud tak samy neučiníte, vystavujete se nebezpečí, že některé  nepatřičné věci (torza kol, nábytek, atd.) budou vyklizeny  při společném úklidu bez Vašeho vědomí.  O těchto činnostech Vás budeme včas informovat.

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..