Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě » Navýšení rychlosti internetu na Stavařově – Megasphera

Navýšení rychlosti internetu na Stavařově – Megasphera

Internetová síť MEGASPHERA v našem domě nainstalovala do všech vchodů optické linky, po jejichž zprovoznenění v bytě pro uživatele výrazně navyšuje rychlost internetu. Pro stávající uživatele jde o navýšení rychlosti beze změny ceny a platebních údajů.

TARIFY:

  • RAW 200MBit down/ 100Mbit up: 290,- měsíčně / 266,- při roční platbě
  • RARE 300MBit down/ 200Mbit up: 330,- měsíčně / 303,- při roční platbě
  • MEDIUM RARE 500MBit down/ 350Mbit up: 360,- měsíčně / 330,- při roční platbě
  • MEDIUM 1GBit down/ 750Mbit up: 410,- měsíčně / 376,- při roční platbě

Pro přechod na optiku bude nutné instalovat novou přívodní krabičku do bytu a umístit převodník před stávající router, nebo vyměnit router za takový, který podporuje optické připojení. Instalace krabičky je zdarma. U tarifu MEDIUM RARE nebo MEDIUM vám MEGASPHERA optický router nebo převodnik se standardním routerem zapůjčí a zprovozní zdarma při realizaci. U nových zakazníku bude záležet na stavu stávajícího routeru, který zákazník vlastní, vždy ale bude potřeba zařízení pro převod z optiky na standardní kabely. Zprovoznění opět může zajistit technik ze společnosti MEGASPHERA.

Pro objednání instalace nového připojení kontaktujte techniky z firmy MEGASPHERA na emailu megasphera@megasphera.cz či telefonu 777 098 786. Včasné objednání zjednoduší a zrychlí instalace v celém našem domě.

Příští týden také začíná realizace připojení domu na síť společnosti Edera, která taktéž realizuje optické připojení až do bytu. V našem domě tedy budete mít na výběr z široké nabídky skutečně kvalitního internetového připojení.

za SVJ Stavařov,
Jan Novotný

Autor

Vloženo k: Dění v domě

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..