Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy » VYÚČTOVÁNÍ ENERGIÍ ZA ROK 2011

VYÚČTOVÁNÍ ENERGIÍ ZA ROK 2011

     Dobrý  den.

Vážení obyvatelé  BD Stavařov,

dovoluji si Vám  po  mnoha dotazech sdělit k vyúčtování  energií za rok 2011, které provádí ještě  SBD Družba Pardubice, že  nedoplatek  se bude snažit SBD Družba strhnout inkasem z  Vašeho  účtu.

Obyvatel bytu, který má  doplatek vyšší než  měl inkasní  limit  při platbách do 12/2011 na účet SBD nebo již povolení  k inkasu  ve prospěch účtu SBD Družba zrušil, bude vyzván upomínkou k úhradě, která  již bude obsahovat složenku. Přeplatky Vám budou  odeslány na účet nebo  SIPO.

Omlouvám se  za  zmatky  a garantuji, že  vyúčtování  za rok 2012, které  již bude  zcela v režii samosprávy našeho SVJ Stavařov proběhne s vyúčtováním  nedoplatku/přeplatku  s  přiložením  složenky  s  doručením  do  Vaší  poštovní  schránky.  Majitelům bytů, kteří  zde  nemají  trvalý  pobyt se již nebude vyúčtování  zasílat na jinou adresu,  proto  si  označte  schránku  jménem  majitele  bytu.

Dále  ve vyúčtování  budou  detailněji  rozepsány  energie  a náklady, které se nutně promítají do ceny vody a tepla. Například  opravy  a  investice,  které  Vám  navyšují  cenu  vody a tepla a nyní  je  máte  v  celkové  ceně za  jednotku.

S pozdravem,
Jaromír Topolský, předseda SVJ
+420 777 600303

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte, Pro nové sousedy · Štítky:

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..