Články Komentáře

Stavařov » Nepřehlédněte, Schůze » Oznámení o začátku hlasování

Oznámení o začátku hlasování

Dobrý den všem (spolu)vlastníkům bytových jednotek Společenství vlastníků domu čp. 85 – 91 Stavařov, Pardubice.

Chtěli bychom Vám tímto oznámit, že ode dneška – 1. dubna 2021 – začíná avizované hlasování mimo zasedání Shromáždění formou oběžníku (tzv. metoda per rollam). Vytištěné verze naleznete ve svých poštovních schránkách, případně Vám budou doručeny poštou na zasílací adresu dle Vašeho nastavení v profilu obyvatele na www.stavarov.cz. Celé hlasování per rollam bylo pečlivě připraveno výborem Společenství vlastníků domu a bylo dále konzultováno s SBD Družba zastoupeným paní Koláčkovou, aby splňovalo všechny podmínky a náležitosti tak jak vyžadují platné stanovy našeho společenství.

Žádáme Vás tímto o pečlivé přečtení a vyplnění tohoto hlasování. Ke každému navrhovanému usnesení jsme připojili i důležité informace, které by Vám měly objasnit proč je potřeba příslušné body schválit.

Věříme, že jako správní vlastníci přistoupíte k celému hlasování per rollam zodpovědně a vyplněné a podepsané hlasování odevzdáte výboru nejpozději do 30. dubna 2021. Pokud by Vám cokoliv nebylo jasné, tak mne můžete kdykoliv kontaktovat (kontakty jsou uvedeny v dokumentu o hlasování), a já Vám vaše dotazy rád zodpovím.

Pokud člen hlasování “per rollam” neodevzdá, má se za to, že NESOUHLASÍ! Ke schválení bodů hlasování je nutný více jak 50% souhlas všech vlastníků SVJ dle jejich podílů., takže Vás prosíme o součinnost

Za výbor  Společenství vlastníků domu čp. 85 – 91 Stavařov, Pardubice,
Ing. Jan Novotný – člen výboru, 
Jaromír Topolský – předseda

Autor

Vloženo k: Nepřehlédněte, Schůze

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..