Články Komentáře

Stavařov » Dění v domě, Nepřehlédněte » ODEČET BYTOVÝCH VODOMĚRŮ 8. – 10.1.2021

ODEČET BYTOVÝCH VODOMĚRŮ 8. – 10.1.2021

Vážení obyvatelé BD Stavařov,

dovoluji si Vás jako každý rok vyzvat  k  odečtu vodoměrů  ve Vašich bytech, včetně kontroly nebo vložení nových čísel vodoměrů A JEJICH STAVŮ po jejich výměně, pokud jste již v průběhu roku tak neučinili.

Pokud odjíždíte před termínem odečtu a vodoměr bude vykazovat v období odečtu shodnou hodnotu jako v den zadání, je možno vložit hodnoty spotřeby před tímto termínem.

NÁVOD – KONTROLA ČÍSLA VODOMĚRU A VLOŽENÍ STAVU:

Kliknutím po přihlášení na záložku „ODEČTY VODY“  vložte stavy vodoměrů na studenou a teplou vodu na celé m3. Následně klikněte dola na „Zapsat stav„. Pozor na záměnu čísel vodoměrů a stavu u studené (modrý proužek) a teplé vody (červený proužek)!!!

NÁVOD – EDITACE ČÍSLA VODOMĚRU A VLOŽENÍ STAVU:

Kliknutím po přihlášení na záložku „ODEČTY VODY“ si následně zaškrtněte  aktivní čtvereček „odemknout vodoměry“ a vložte nová  čísla vodoměrů (pouze pokud byly vyměněny)  na studenou a teplou vodu včetně jejich stavů na celé m3. Následně klikněte dole na „Zapsat stav„. Pozor na záměnu čísel vodoměrů a stavu u studené (modrý proužek) a teplé vody (červený proužek)!!!

odecty3
Ilustrační obrázek aplikace

ODEČET UČIŇTE V OBDOBÍ 8. – 10.1.2021!

V případě zjištění dlouhodobé nefunkčnosti vodoměru samosprávou, může být doúčtován rozdíl proti patnímu měřidlu bez ohledu na standardní spotřebu domácnosti. Proto vodoměry průběžně v průběhu celého roku kontrolujte.

Samospráva doporučuje zapisovat hodnoty stavu měřidel kvartálně do aplikace.

Jaromír Topolský, Ing. Jan Novotný, Milan Kaplan
SVJ Stavařov Pce

Autor

Vloženo k: Dění v domě, Nepřehlédněte · Štítky:

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..